Lösenord

Byta lösenord

Den nya användaren blir i meddelandet uppmanad att direkt byta det tillfälliga lösenordet till ett nytt. Det gör man genom att logga in på Intranätet med de uppgifter man fått i det ovan nämnda meddelandet. Klicka därefter på länken Byt lösenord.

Lösenordet ska innehålla minst 8 tecken. Det måste innehålla både stor och liten bokstav samt siffra.

Glömt Lösenord

Om en användare glömmer bort sitt lösenord går det enkelt att klicka på "Glömt lösenord" under inloggningsrutan och ange sin e-postadress.
Man får då ett nytt tillfälligt lösenord skickat till sig med uppmaning om att själv direkt byta det mot ett nytt. Detta kräver att man anger en e-postadress som man tidigare använt på intranätet.