Lawebb Brf
Meny

Sökmotorer

Allt fler blir medvetna om behovet av att den egna hemsidan ska kunna hittas och få en bra placering på Google.

I Lawebbs hemsideprodukt ingår, utan extra kostnad, ett unikt verktyg där man själv kan sökmotoroptimera sin hemsida. Dessutom erbjuder vi grundläggande information och tips hur man bär sig åt, det är mycket enkelt.

googlesok_brf.jpg

Så här säger Sara Sjöberg på företaget Betongkonsult:

sara_betongkonsult.jpg "När vi startade företaget var det självklart viktigt för oss att så många som möjligt kunde se vår hemsida och hitta oss lätt. När jag hörde om möjligheten att själv sökmotoroptimera sin hemsida med Lawebb blev jag glad.

Eftersom vårt företag vid första anblick kan verka vara likt andra i samma bransch, såg jag optimeringen som en möjlighet att visa våra potentiella kunder vad som är speciellt med just oss - hur vi har nischat oss.

Jag la därför in titlar med adekvata nyckelord på alla de sidor som jag ville att våra kunder enkelt skulle hitta. Det fick ett jättebra resultat! Nu hamnar vi bland de första 5 - 6 företagen på alla sökord som känns viktiga för oss, ofta till och med allra högst upp.

För att följa upp resultatet har vi använt Google Analytics som Lawebb tipsade om. Där kan man se statistik över hur många besökare hemsidan har och vilka sökord som nya besökare främst använder för att hitta hemsidan. På så sätt får man ett kvitto på att man har valt rätt ord till sökmotoroptimeringen!"


_______________________________________________________________

Så här säger Ingela Gullstrand på Mimo Företag:

Ingela_mimo_xsmall.jpg "Vi har lagt in ett stort antal sökord och med hjälp av dem har vår hemsida uppmärksammats. Den stora fördelen med verktyget är att man med lite vägledning och hjälp KAN GÖRA DET SJÄLV!
Det gäller för övrigt alla Lawebbs produkter, enkelt och lättöverskådligt samtidigt som det blir snyggt."

Produktlogga-Lawebb.png

Produktlogga-Forskola.png

Produktlogga-Smaforetag.png

Produktlogga-Brf.png

Produktlogga-Himlawebb.png

Produktlogga-Idrott.png