Lawebb
Meny

REFERENSER

Lawebbs verktyg och support är det bästa som hänt oss!

Hos vår tidigare leverantör tog det dagar innan vi fick svar på våra frågor, men med Lawebb får man svar direkt. De hjälper till med både smått och stort.

Idag använder vi oss både av hemsida och intranät, vilket blev ett lyft för oss som företag. Då vi sitter på olika platser i landet är intranätet ett naturligt sätt att sprida information.

Jag kan inte annat än varmt rekommendera Lawebb för andra företag.

Gunilla Mattsson, Certway

www.certway.se

Certway_1000.jpg

______________________________________________________________________________

Vi valde Lawebb på grund av det integrerade intranätet. Det är ett mycket smidigt sätt att sprida information på till församlingen och grupper inom församlingen. T ex kan dokument för styrelsen läggas upp, som endast styrelsen har tillgång till. Verktyget är lättanvänt.

Supporten är snabb och vi blir alltid trevligt bemötta. Allt vi undrar över fixas snabbt och smidigt.Leif Boström, Grindtorpskyrkan

www.grindtorpskyrkan.se

skarmbildGrinddtorpskyrkan.png

Lawebb är lätta att ha att göra med, de har levererat en snygg och proffsig hemsida åt mitt företag.

Servicen är snabb och tillmötesgående.

Mikael Sandberg, Sandbergs målvaktsutbildning

www.sampan.se

Sandbergsmalvaktsubildning_1000.jpg

______________________________________________________________________________

Jag har länge påtalat betydelsen av att synas på Internet. När jag fick information om HIMLAwebb kände jag på en gång att detta var den hjälp vi behövde.
Kanske var jag ändå skeptisk i början till om det kunde vara så enkelt som Ni informerade mig om, men bestämde mig för att prova.

När jag kom igång blev jag mycket positiv till att det faktiskt var enkelt! Det var egentligen bara att sätta sig och skriva.

Vi har redan fått ett antal böneämnen i bönebrevlådan och vi har fått kontakt från t ex 3 olika skolklasser som hittat oss på nätet och ville göra studiebesök hos oss. Det visar att det har betydelse att synas....

Kurt Göteson, Ljungby Pingstförsamling

www.ljungby.pingst.se

Ljungbypingst_1000.jpg

___________________________________________________________________________

När jag sommaren 2012 fick förfrågan från styrelsen att ta över som webbmaster för Edsala Samfällighet kände jag att det där med att skriva texter det skulle jag nog klara, men hur skulle jag få ihop tekniken?

Jag fick tips av en kompis om Lawebbs lösning och tog kontakt med dem. Där fick möjlighet att prova mig fram. Det kändes rätt redan från början och det är faktiskt riktigt kul att se hur jag med enkla grepp kan få in en text som jag lättar upp med lite bilder.

Jag är mycket nöjd med Lawebb och den löpande service jag fått. När jag behöver hjälp kommer svaret snabbt från supporten.
En styrka är att verktyget är så enkelt att använda att om jag skulle lämna mitt uppdrag då kommer det att vara lätt för någon annan att föra jobbet med hemsidan vidare.

Vi lägger huvuddelen av alla information öppet för alla att kunna komma åt men vi har också en mindre del av vår information liggande innanför inloggning, endast tillgänglig för samfällighetens medlemmar. Det är mycket enkelt att växla mellan dessa två delar av vår hemsida.

Bosse Andersson, Edsala Samfällighetsförening

www.edsala.com

Edsala_1000.jpg

___________________________________________________________________________

Genom Lawebb har vi fått en fräsch och representativ hemsida. Vi hade inte så mycket kunskap eller erfarenhet av detta. Lawebbs personliga bemötande och supportverktyg har gjort det möjligt för oss att enkelt uppdatera och hålla hemsidan attraktiv och aktuell.

Föräldragruppen har uttryckt uppskattning av möjligheten till aktuell information och kontakt via intranätet.

Susanne Vikström, Lyckans förskola

www.lyckan.org

Lyckansforskola_1000.jpg

_________________________________________________________________________

Vi hade ett behov av att ta vår informationshantering inom Samfällighetsföreningen in i 2000-talet. All vår kommunikation skedde via anslagstavlor och brev vilket var både tidskrävande och dyrt.

Via Lawebbs enkla hemsidesverktyg har vi nu fått en helt annan struktur på vår information. Hemsidan är enkel att uppdatera och publicera vilket gör att vår information omgående kan ses över Internet vilket är till stor fördel för både permanentboende och fritidshusägare inom samfällighetens vägnät.

Startsträckan att få till hemsidan var för oss minimal och vi behövde mycket lite support från Lawebb tack vare det enkla gränssnittet. De få gånger hjälp behövdes så fick vi support omgående. Tack vare att det enkelt går att följa besöksstatistiken på hemsidan så ser vi redan efter 2 månader att vi lyckats etablera vår nya informationskanal vilket är klart
snabbare än förväntat.

Thomas Ögren, Lissma Kvarntorps Samfällighetsförening

www.lissmakvarntorp.se

Lissma-Kvarntorp_1000.jpg

___________________________________________________________________________

Lawebb

Lawebb Förskola - Hemsida och/eller intranät för förskolor

Lawebb Småföretag - Hemsida och/eller intranät för småföretag och organisationer etc

Lawebb Brf - Hemsida och/eller intranät för bostadsrättsföreningar och samfälligheter

HIMLAwebb - Hemsida och/eller intranät för kyrkor och ideella organisationer

Lawebb Idrott - Hemsida och intranät för idrottsföreningar

Lawebb AB
Karlaplan 19A
115 20 Stockholm

Kontakta oss gärna, så berättar vi mer!

E-post: info@lawebb.se
Vi använder cookies