Lawebb
Meny

NYHETSBREV

Serverflytt

Som vi berättat tidigare kommer vi flytta över hemsidor, intranät och e-postkonton till en ny och modern server. Vårt val har fallit på Miss Hosting vars tjänster vi testat sedan i höstas. Några av er har fungerat som pilotkunder och har redan flyttat över. Det har fungerat mycket bra.

Vi planerar att flytta alla återstående hemsidor, intranät och e-postkonton under de närmaste månaderna. För hemsidor och/eller intranät behöver ni inte göra något, utan vi sköter om det.

Administrera e-post själva

Tidigare har vi administrerat många kunders e-postkonton under domänen. Många har önskat kunna göra det själva och nu finns den möjligheten.

Vi rekommenderar att ni skaffar ett eget separat konto för e-postkonton. Detta utan kostnad eller till låg månadskostnad.

En e-postadress under er domän ingår i ordinarie månadskostnad. Detta är samma regel som tidigare, men vi kommer följa den mer strängt i och med serverflytten. Max lagring kommer vara 250 MB för e-posten och ni kommer få nya kontouppgifter.

Ett eget separat konto behövs om ni har mer än en e-postadress idag och vill ha kvar dessa, om ni vill kunna lagra mer än 250 MB e-post, om ni har vidarebefordringar eller om ni önskar kunna lagra stora filer via FTP som ni vill länka till på hemsidan eller intranätet.

Läs mer om separat konto för e-post.

Rensa bildarkiv och dokumentarkiv

Inför flytten ber vi er att rensa bildarkivet och dokumentarkivet från bilder och dokument som är inaktuella och inte kommer användas mer. Gör gärna det så fort som möjligt.

Lawebb

Lawebb Förskola - Hemsida och/eller intranät för förskolor

Lawebb Småföretag - Hemsida och/eller intranät för småföretag och organisationer etc

Lawebb Brf - Hemsida och/eller intranät för bostadsrättsföreningar och samfälligheter

HIMLAwebb - Hemsida och/eller intranät för kyrkor och ideella organisationer

Lawebb Idrott - Hemsida och intranät för idrottsföreningar

Lawebb AB
Karlaplan 19A
115 20 Stockholm

Kontakta oss gärna, så berättar vi mer!

E-post: info@lawebb.se
Vi använder cookies